tirsdag 27. januar 2009

Byterminalen - Enig eller uenig

Enig:
http://www.folkehjelp.no/?module=Articles;action=Article.publicShow;ID=6362
Jeg er enig i denne anmeldelsen fordi jeg mener også at veldig mange kan kjenne seg igjen i denne musikalen.

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/rogaland/1.5779799
Jeg er helt enig i det de sier her. Det med at alle gjorde en strålende framføring da de framførte byterminalen. Selv om det noen ganger kunne være under vanskelige forhold.

http://www.dagsavisen.no/kultur/article350593.ece
Denner er jeg også enig i fordi det er faktisk et realsitisk stykke om hva som av og til skjer på byterminalen og at byterminalen forteller en historie i seg selv siden det blir omtalt av mange som Stavangers styggeste plass.

Uenig:
http://www.rogalandsavis.no/puls/article3561315.ece
Jeg er ikke enig i denne fordi her sier dem at Cecilie ikke gjør noen andre vondt enn seg selv, men det gjør hun jo når hun sier at det ikke fungerte mellom hun og Morten, og at hun ikke vil være sammen med han.

http://www.aftenbladet.no/kultur/2008/article644557.ece
Her er jeg uenig i det de sier med at Gro sin far aldri har tid til datteren sin. For det har han siden han tar seg tid til å følge datteren til byterminalen, snakke litt med henne og kjøpe is til henne.

http://www.t-a.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080514/KULTUR/281449123
Denne er jeg heller ikke helt enig i fordi jeg mener ikke at stykket kunne blitt spilt hvor som helst i landet slik som de sier her. Da hadde det blitt noe helt annerledes og ikke blitt så bra.

Ingen kommentarer: